Παραδοση & Αποστολη

Παράδοση & Αποστολή

Έξοδα αποστολής / αποστολής
Τα έξοδα αποστολής / ταχυδρομικών αποστολών αναφέρονται κατά τη στιγμή της παραγγελίας σας στον ιστότοπο και περιλαμβάνουν συσκευασία και χειρισμό. Τα έξοδα αποστολής / αποστολής βασίζονται στον αριθμό των αντικειμένων που αγοράστηκαν. Δεν μπορούμε να ομαδοποιήσουμε δύο ή περισσότερες ξεχωριστές παραγγελίες σε μία παραγγελία.

ROW Αποστολή
Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τη χρέωση αποστολής της παραγγελίας σας. Γενικά, ο πίνακας αποστολής είναι ακριβής, ωστόσο για μεγαλύτερα ογκώδη αντικείμενα, όπως οι αποσκευές ‘The Vault’ και τα μπαστούνια πεζοπορίας, ενδέχεται να υπάρχουν πρόσθετες χρεώσεις μεταφοράς. Αυτά θα αναφέρονται απευθείας σε εσάς κατά την παραλαβή της παραγγελίας.

Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται εκτός ΕΕ ενδέχεται να υπόκεινται σε εισαγωγικούς δασμούς, φόρους ή / και χρεώσεις. Αυτά δεν αποτελούν ευθύνη της Alchemy Carta Ltd. και πληρώνονται απευθείας από τον πελάτη.

Ωρες παράδοσης
Οι ώρες «Τυπικής παράδοσης» είναι 3-5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της παραγγελίας. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να αποστείλουμε την παραγγελία σας εντός μίας εργάσιμης ημέρας από τη λήψη πληρωμής.

Ο χρόνος διακοπής για τις παραδόσεις της επόμενης ημέρας είναι 1 μ.μ. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μετά τις 13:00 κάθε δεδομένη εργάσιμη ημέρα θα υποβληθούν σε επεξεργασία την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

elGreek